Lima kaayaan keur stamping bagian

Bagian stamping nujul kana metoda ngabentuk tina nerapkeun gaya ka piring, a strip, pipe a, profil, sarta kawas ku pencét jeung kapang pikeun plastically deform atawa misahkeun bagian dicap, kukituna meunangkeun hiji workpiece of a dipikahoyong bentukna jeung ukuranana.
Tapi lima kaayaan di handap kudu patepung:

1, ngolah stamping bagian logam kedah aya mangpaatna kana ngolah peralatan aya, alat-alat proses tur prosés saloba mungkin.

2, logam stamping bagian ngolah dina kasus mastikeun pamakéan normal, coba nyieun sarat tingkat akurasi sarta tingkat roughness permukaan dimensi handap, sarta kondusif pikeun silih tukeur produk, ngurangan runtah, tur mastikeun kualitas produk jeung stabilitas.

3, logam stamping bagian ngolah kudu basajan dina bentuk jeung lumrah di struktur, guna simplify struktur kapang jeung simplify jumlah prosés, nyaeta, mun ngalengkepan ngolah stamping bagian jeung sahanteuna na pangbasajanna prosés stamping, ngurangan ngolah ku métode séjénna, sarta téh aya mangpaatna pikeun Stamping operasi facilitates organisasi mechanization jeung produksi otomatis ngaronjatkeun produktivitas tanaga gawé.

4, logam stamping bagian ngolah kedah papanggih pamakéan produk jeung kinerja teknis, sarta bisa gampang dirakit na repaired.

5, ngolah stamping bagian logam kudu kondusif pikeun ningkatkeun utilization bahan logam, ngurangan rupa na spésifikasi bahan, sarta ngurangan konsumsi bahan saloba mungkin. Ngagunakeun bahan béaya rendah dimana wae mungkin, sarta nyieun patempatan salaku bébas sabisa na kalawan kirang runtah.


Pos waktos: Jan-04-2019
WhatsApp Online Chat!