Pesë kushtet për vulosje pjesë

Pjesa vulosje referohet një metodë e formimit të aplikimit të një forcë në një pjatë, një shirit, nje tub, një profil, dhe si nga një shtypje dhe një kallëp të plastikisht deformuar ose të ndarë pjesë vulosur, duke marrë një detalit e një dëshiruar formë dhe madhësi.
Por pesë kushtet e mëposhtme duhet të plotësohen:

1, përpunimi i metalit vulosje pjesë duhet të jetë e dobishme për përpunimin e pajisjeve ekzistuese, pajisjeve të procesit dhe proces sa më shumë që të jetë e mundur.

2, metalike vulosje pjesë të përpunimit në rastin e sigurimit të përdorimit normal, të përpiqet të bëjë dimensionale nivelit të saktësisë dhe të nivelit vrazhdësi sipërfaqe kërkesat më të ulët, dhe është e favorshme për shkëmbim të produktit, reduktimin e mbeturinave, dhe për të siguruar cilësinë e produktit dhe stabilitetin.

3, metalike vulosje Agjentet duhet të jetë e thjeshtë në formë dhe të arsyeshme në strukturë, në mënyrë për të lehtësuar strukturën myk dhe do të thjeshtojë numrin e proceseve, që është, për të përfunduar përpunimin e vulosje pjesë me më pak dhe më të thjeshtë procesin e vulosje, të reduktojë përpunimi nga metodat e tjera, dhe është e dobishme për vulosje operacion lehtëson organizimin e mekanizimit dhe të prodhimit të automatizuar për të rritur produktivitetin e punës.

4, metal vulosje pjesë të përpunimit duhet të plotësojë përdorimin e produktit dhe të performancës teknike, dhe mund të jenë mbledhur lehtë dhe riparuar.

5, përpunimi i metalit vulosje pjesë duhet të jetë e favorshme për përmirësimin e përdorimin e materialeve metalike, reduktimin e ndryshme dhe specifikimet e materialeve, dhe të reduktuar konsumin e materialeve sa më shumë që të jetë e mundur. Përdorni materiale me kosto të ulët kudo që të jetë e mundur, dhe të bëjë pjesë sa më të lirë të jetë e mundur dhe me më pak mbeturina.


Ora Post: Jan-04-2019
WhatsApp Online Chat!