Five kahanan kanggo stamping part

Sisih stamping nuduhake cara mbentuk nglamar pasukan kanggo piring, Strip, pipa, profil, lan kaya dening penet lan jamur kanggo plastically deform utawa misahake part prangko, mangkono nggayuh workpiece saka dikarepake wangun lan ukuran.
Nanging limang kahanan ing ngisor kudu diduwèni:

1, ing Processing saka stamping part metal kudu ono gunane kanggo Processing saka peralatan ana, peralatan proses lan proses okehe.

2, logam stamping part Processing ing cilik saka njupuk normal nggunakake, nyoba kanggo nggawe syarat tingkat akurasi lan tingkat roughness lumahing dimensi ngisor, lan kondusif kanggo gonta-produk, ngurangi sampah, lan mesthekake kualitas produk lan stabilitas.

3, logam stamping part Processing kudu prasaja ing wangun lan cukup ing struktur, supaya menakake struktur jamur lan menakake nomer pangolahan, sing, kanggo ngrampungake Processing stamping part karo paling lan gampang proses stamping, nyuda Processing dening cara liyane, lan ono gunane kanggo Stamping operasi gampang organisasi mechanization lan produksi otomatis kanggo nambah produktivitas pegawe.

4, metal stamping parts Processing kudu ketemu nggunakake produk lan kinerja technical, lan bisa gampang nglumpuk lan didandani.

5, ing Processing saka stamping part metal kudu dadi kondusif kanggo Ngapikake praktis saka bahan logam, ngurangi macem-macem lan specifications saka bahan, lan ngurangi konsumsi bahan okehe. Nggunakake bahan kurang biaya-ngendi wae bisa, lan nggawe bagean minangka free minangka bisa lan karo kurang sampah.


Post wektu: Jan-04-2019
Tampilan Online Chat!